godmorgon :D

sitter i sängen nu och halv vilar lite ;) idag tog jag sovmorgon och gick upp halv 10 :D jätte skönt! idag följeer det lilla schemat så här :
* ska till stallet och rida min lilla älskade Bimsa
* köra lite konditions och styrke pass
* åka till sjukhuset.....
ja och resten av dagen är ledig!:D jag hade även tänkt att nu skriva lite hiss och diss=)
hiss:
vår dagar när man är lycklig för ingenting.
att vara ute i bara linne.
Ha solglasögon på sig !:DDDD
Diss:
när man tror att någon gillar en så är det helt tvärt om.
När det blåser kallt!:(
Gröt som lunch i skolan :(((( uscch det är inte nån lunch för mig!
jag ska till sjukhuset idag för att jag har skadat handleden och den typ har svullnat upp... inte bra ;) så vi får väl se, mamma tror att det kanske kan vara handledsinflammation :/ och de låter ju inte så jätte bra... ;) haha ja men så är det! jag hör nog av mig lite senare igen! 
kram Mollie

10 fakta om mig, <3

1. Jag HATAR stora spindlar och jag är också mörkrädd som tusan.
2. Musik är livet!
3. Jag är en riktig godisgris.
4. Killgalen och lite små tokig.
5. Min humor är väldigt annorlunda..
6. Sommar in my <3
7. Jag gillar att dansa med min kompis spegeln och att sjunga samtidigt.
8. Jag är riktigt blyg ibland..
9. Mysa med en kille man verkligen gillar är så sjukt fantastiskt.
10. Jag har velat haft en pojkvän så jävla länge nu..
// Fanny Bunny (:

en gammal & en nytagen bild på mig :)

Här kommer 2 bilder på mig dåååååå, lite förändring är de ju mellan åren :)))
Detta var i 5:an eller 4:an tror jag ;)
Och detta fotot tog jag igår om jag minns rätt ;)
Det är 2 eller 3 år mellan dessa fotorna då, ifall ni vill veta typ.
Sovgott! / Fanny <3

ont...

sitter på dagens sista lektion som idag är engelska :D vi typ ska göra en rättegång, de blir nog skojj! Värktabletten jag fått utav skolsyster tidigare och nu känner jag mig även yr och så... jaja än en gång tänket jag skylla på vår känslorna ;)<3 haha jag hade tänkt att dagen idag ska gå åt till att vara i stallet nu när det är så fint väder;)<3 blir nog att klättra me min lilla pålle ;)<3 jag får väl ta och vara social nu, hör nog av mig ikväll<3
kram Mollie

har trååååkigt :(

e på no och lyssnar på musik, vi ska typ jobba med försurnings arbete -.-' inte skojj ;) och idag känner jag att hela min kropp är full me fjärilar.... våren har gjort mig lite små kär i en....<3 uschh va jobbigt ;) haha <3 ler mer än vanligt nu, tror det är pågrund av det ;)<3 jaja så kan det vara ;)<3 ska lägga upp lite bilder nu. jag blev såå arg när Rebeca åkte ur top model i tisdags !:@
lilla jag....
lite fina bilder som finns på weheartit.com
hör kanske av mig senare igen<3
kram Mollie

klar nu!

har precis haft matte prov... gick väl helt okej men inte jätte bra :( får väl skylla mig själv att jag inte fattat så bra ;) idag blir det att kolla på let´s dance! ska blir mysigt att kolla men hade väl helst villjat sitte med en pojkvän och kolla på film ... <3 jaja lilla jag har ju lite problem med killar... ;)aja nu blir det film på tekniken<3 hör av mig sen !
//Mollie

skolan

sitter på spanskan och lyssnar på musik o jah, blir mobbad av Clara och Kamilla -.-' jäätte skojj enligt dom iallafall ;) vi har nyss haft idrott men kunde väl inte göra så himla mycke eftersom jag gjort nåt me handleden så den gör ont varje gång jag vrider den eller stödjer på den.... jaja idag blir det att försöka träna fristående, får se om de går alls;) jaja lägger upp lite blandade bilder efter att Kamilla sagt att det e för lite.... ;) kram på dig Kamilla :P
liten bild på min bästavän och min lillasysters ponny.
jag och min lilla Bimsa som snart lämnar mig :'(
Bimsa<3
bjuder på gammal bild<3
//Mollie

hemma

sitter hemma och har nyss ätit ett äpple som mellanmål, frukt är så mummsigt...<3 frukt är väldigt nyttigt för hälsan och.... jag orkar inte låstas som om jag är smart ;) idag blir det att träna,  lite läxor kanske ;) aja hare bra!
//Mollie

godmorgon!

Sitter på engelska nu och har nyss haft glosförhör typ;) gick helt okej :p tror jag ;) villket underbart väder det blev igår:D varmt och skönt, riktigt sommar väder. underbart, sommaren är på väg, o snart blir det påsk! bara ty en vecka kvar :DDD tiden går fort nu. helt underbart. det enda som jag inte vill ska hända är att Bimsa ska åka, hon blir hämtad på måndag på påsklovet-.- bra start på lovet osv...... jaja hör av mig senare ;)<3
// Mollie

kvällllllls mys!

Har varit och ridit Exelence nu:D han va jätte bra, ska se om jag kanske bestämmer att vi ska köpa honom;) han va jätte duktig och vi hoppade ett hinder som va 1,10 m högt hinder :DDD super skojj. Resten av kvällen blir det att plugga matte... ska ha prov på fredag :(<3 men jag ser iallafall fram emot att se top model sverige!:D följer det som beroende ;) men jag får väl ta och plugga antar jag<3 ha en toppen kväll och GLÖM NU INTE TOP MODEL SVERIGE  kl 20.00!! kram ;)
///Mollie

snart...

sitter på no och har as tråkigt, lyssnar på go musik och jobbar med försurningen... -.- en bra sak e iallafall att musik finns;) jaja ikväll får man kolla på top model sverige!:D hoppas att Rebeca vinner allt, hon är så söt!<3 aja får väl jobba ;)
bjuder på en bild så den vackra Rebeca<3
// Mollie

svenska

Nu sitter vi på svenska och har redovisningar typ... hatar att prata inför klassen o så :/ menmen, de kanske blir bra endå;)jag har även idag ont i ryggen... idag ska jag och provrida en häst som heter Exelence (tror det stavas så) han bor i fjärås någon stans;) men hör av mig senare!
//Mollie

Gonatt!<3

nu går jag och lägger mig med hur ont i ryggen som helst och jah... trött, tagga skola imorrn-.- jaja får väl ta lite värktableter;) gonatt på er !<3
//Mollie<3

Dagens köp :)

Dagens köp från kungsmässan idag, försökte ta bilder men datorn lagga sönder...
I alla fall så åkte jag dit med Clara idag efter våran halvstudiedag :)
En riktigt starkt rosaröd spets t-shirt, ett par knallgröna byxor och ett limegrönt linne med knytning från Gina tricot.
En ring med en varg på från JC :)
riktigt nöjd med mina köp!
go kväll!/ Fannyy <3

gud va slarvigt...

Förlåt att jag inte uppdaterat på tre dagar -.-' jag har så mycket träningar och annat för mig så bloggen glöms bort.... får skärpa mig... just nu sitter i soffan och typ e as förbannad... mamma tänker tvinga mig och träna även fast mitt knä gör as ont och jah, mer eller mindre hela kroppen gör ont... blir bara så arg när hon inte fattar att man har ont och så.. jaja åker väl bara dit och kör styrka... idag har vi haft halvstudiedag, vi hade idrott som sista lektion. jag kanske hör av mig senare, denna gången lovar jag!<3
//Mollie

sorry gubbar..

Vi åkte till Borås igår direkt när jag kom hem från skolan, och jag hade inte med mig någon dator så kunde inte skriva i bloggen.
Det är en sak till.. Dag 14 som är en gammal och en nytagen bild på mig, kan jag inte göra än, för jag väntar på en bild av en kompis. Vi får se när hon skickar den, men antaligligen inom 2 dagar eller något och då fortsätter jag med dom aandra dagarna också :)
Så ja.. iaf, jag längtar sjuuuuuukt till sommaren!
vill ha! vill ha! vill ha!
Här några härliga bilder som får en att längta grymt mycket, från hemsidan ''weheartit.com'', där finns sjukt fina bilder, så checka gärna! :)
kraaam / Fanny <3

Fan, ursäkta...

Jaa..ni får ursäkta världens sämsta uppdatering. Jag har verkligen inte haft tid till att blogga huvudtaget, men här kommer några dagar jag missat! dag 11 var den sista jag gjorde, så nu får ni dag 12 och dag 13. Jag gör dom andra imorgon.. ;)
Dag 12- En grym vän
En grym vän är Clara, min bästavän sen jag var 4 år. Vi håller ihop i vått och torrt och jag kan alltid prata med henne och lita på henne. Vi är rena motsatserna till varann egentligen. Clara är framåt, pratar med alla och ser riktigt bra ut, stark och modig är hon också, men hon är inte jäääättebra på att planera.
Planera är min starkaste sida, jag är ganska blyg och pratar inte så mycket. Jag är inte heller lika modig i vissa tillfällen, och absolut inte lika stark som Clara.
Dag 13- mina helger
Mina helger...ja, haha det är väl som de flesta andras helger. Lite mys med popcorn och sånt framför TV:n på fredag och lördag kvällarna. Ibland är jag med mina kompisar, på söndagarna åker jag oftast till kyrkan och då träffar jag ju några kompisar från komfirmationen där. Några gånger så har vi åkt hem till någon, ett gäng sen efter, och det är ju kul! :)

engelska

dålig uppdatering igen.... sorry, får skärpa mig nu asså! två dagar nu.
dag 19 - mina vänner, har massa vänner! herregud, kan inte skriva alla för då glömmer jag säkert någon....;)
dag 20 - 10 avslutande fakta om mig
1. Jag älskar att träna
2. Utan musik dör jag
3. jag äääääälskar att mysa...
4. jag trivs att vara med djur
5. jag gillar att visa upp mig
6. jag kan va lite små galen...
7. sommaren e typ den bästa tiden!
8. hatar matte
9. älskar att vara med vänner
10. Jag är som en öppen bok, har väldigt svårt att gömma känslor...
//mollie

Svenska!

Hejhej, siter på svenska och gör typ en tankekarta som e så tråååkigt :( orkar inte detta ! fy asså, total diss för lektioner i skolan, rasterna får dock hiss:D men nu ska vi även bara ta dag 18 - jag mår som bäst när jag är i stallet eller ibland på träningen. Mår toppen när man har pojkvän hemma och kollar på film och han sitter och pillar en i håret;)<3
idag ska jag antagligen träna, ska se om jag hinner klart med alla svenska grejjer, annars blir det att va hemma o plugga -.-' fast det kan ju också va skönt eftersom jag e lite trött både mentalt o fysiskt idag...
på tal om nåt helt annat, denna låten e gryyym!
http://www.youtube.com/watch?v=pPd-3OznVkU&feature=related
Justin Bieber's nyaste låt Boyfriend, awsome, 24/7 i mina öron...
// mollie

dag 18 - jag mår som bäst när...

Förlåt!

sorry, dålig uppdatering asså :( Blir en dubbel dag idag me...
dag 16 - en snygg outfit  är dessa goa usa grejer;)
Jeans från gina tricot 499:-
tröja från gina tror att den kostade typ 300:- eller nåt;)
igår va jag och Josse på kungsmässan, det blev bara grafittinagelack och pilot solglasögon<3
dag 17 - mina intressen är att träna gymnastik och rida!
/// Molliee

Snart är jag hemma!

Just nu sitter jag på engelska... sådär kul osv, men nu slutar vi slut o då får vi åka hem !:D äntligen :P ska ha de as gött i helgen, ska till kungsmässan på lördag med Josse och sen kommer det några på kvällen och kolla på Bimsa som jag nämnde i förra inlägget;) på söndag blire go träning i bergsjön :) ikväll blir det the voice sverige med chips och go mat me familjen;)
//Mollie

Tekniken nu då....

idag är det dag 15 - detta gör mig glad, när nåt helt oväntat händer och man blir överaskad;) sen älskar jag att tävla och speiellt när man vinner...;) sen blir jag glad om någon vill träffas och ha en dag med nån riktigt nära vän eller rida ut och bada me hästarna :D
Nu sitter vi på tekniken och ska typ snart ha redovisning -.- hur tråkigt som helst och de e iskallt här inne så jah, det gör ju inte nåt bättre.... Vill inte ha teknik... sen ska vi ha mat, lasange som många gillar, men jag e inte en av dem som gillar de. Idag kommer det några och kollar på Bimsa, de va några i tisdags med och några kommer på lördag... känns bra sammtidigt fast jag typ gråter när jag rider henne när jag har tanken att snart kanske kan de vara sista gången jag ser henne :'( Hon är liksom min lilla ögon sten och hon vet mycket mer än någon annan om mig, hon är nån som, även fast hon inte kan prata med mig, alltid funnits för mig och hon betyder så fruktansvärt mycket för mig!<3
//Mollie

Ensam här då...

dag 14 - en gammal och en nytagen bild på mig
dag 14 - en gammal och en nytagen bild på mig ska vi se om får fram...
idag har vi haft matte o sen idrott nyss... Clara o Fanny är iväg med konfirmationen och åker skidor, jag åkte inte med utav den enkla andledningen att jag nyligen varit i Åre och åkt skidor på att jag avstod...;) men jag uppdaterar nog mer senare;)
liten gammal bild på min barndoms bästavän och mig;)
och en bild som blivit tagen nu nyligen.
//Mollie

hello

Förlåt att jag inte bloggade igår, va så trött efter innebandytuneringen som vi kom 2a på, så jag gör två dagar i en dag liksom;)
dag 12 - en grym vän
dag 13 - mina helger
dag 12 - en grym vän är min barndoms bästavän Sofie axberg, sen har jag helt underbara andra vänner som Sofia höglander och självklart Fanny, Clara, Amanda och Kamilla<3
dag 13 - mina helger, det är mest tilll att göra läxor, träna, rida och ibland träffa kompisar, men det hinner jag inte så ofta tyvärr.... sen är det ganska mycket vila om det inte är någon tävling eller så.
//Mollie

Dag 11 - en bild på mig och en gammal pojkvän

Sorry har ingen bild på mig och en gammal pojkvän vad jag vet ialla fall...
Men idag så tränade jag och de va roligt! som vanligt haha :)
Imon ska vi spela KM i innebandy, taggad! de kommer blir grymt roligt tror ja :) har inte så mycket mer att säga än.. godnatt! kram Clara

Dag 11- en bild på mig och en gammal pojkvän

Soorry kompisar, har tyvärr ingen bild.. men önskar att jag hade!
Ni får nöja er med en bild på bara mig helt enkelt, <3
Imorgon ska jag och tjejerna i våran klass åka in till Tingbergshallen i kba och spela KM, och i vad... jo innebandy.., men jag är ganska taggad även fast jag inte alls gillar innebandy!
Vi får se hur det går, killarna i klassen spelade idag och dom kom trea, det är sjukt bra ju!
Hoppas de går lika bra för oss eller bättre :)
Godnatt! / Fannyy <33

hej

dag 11 - en bild på dig och en gamal pojkvän
Ledsen att göra er besvikna men jag har ingen bild .... tyvärr :(
//Mollie

Dag 9 & 10..

Glömde av att skriva dag 9 igår.. så här kommer både dag 9 & dag 10 :)
Dag 9- min drömkille
Min drömkille ska vara schysst som tusan, jag ska kunna prata med honom om saker jag tycker är jobbiga och veta att han lyssnar, jag ska kunna lita på honom alltså. Han ska vara omtänksam, gullig och gärna lite rolig.
Han ska också gilla att mysa.. :)
Dag 10- min favoritplats och varför
Min favoritplats är väl hemma för att det är mitt hem liksom, och sen... LISEBERG! :D
Jag ääälskar Liseberg, det är bäst! Mina kompisar blir nog trötta på allt tjat om det hela tiden, men jag älskar kicken man får när man är där o så med sina kompisar. Jag kommer åka dit typ 100 gånger detta året ;)
Ajaa, det var de! ciaaoo/ Fannyy <3

Dag 10 - min favoritplats och varför

Kunde inte välja mellan dom här två så mina favoritplatser är hemma för att jag alltid har bott här, hela mitt liv, alla minnen och allting finns hemma<3
och min mosters sommarställe i Stockholm för att det är perfekt!
En ö, inga beskymmer, strand precis nedanför huset som ligger på ett berg, jag träffar min lilla kusin varje dag, gröna lund inte långt därifrån <3
var där i sommras med Fanny och det va några av de bästa dagarna i mitt liv, vi kunde bara leva livet utan att oroa oss för något!
måste verkligen åka dit i sommar med, älskar de stället!<3

Hola!

Idag e det dag 10-min favoritplats och varför, det är nog hemma eller i stallet. för att jag får träffa min underbara ponny i stallet och även ha egen tid, hemma så kan jag ju vara med familjen och vänner;)
idag har jag varit och tävlat med min ponny. det gick super bra i första klassen men i andra var hon trött och bråkade lite. Vi va nu på eftermiddan och kollade på en ponny som heter kingston, han va fin men jag vet inte riktigt om jag skulle villja köpa honom... e fortfarande intereserad av en annan som är i vårat stall.... jaja nu ska jag fixa med läxorena och vara lite duktig;) haha...
// Mollie

Dag 9 - såhär ska min drömkille vara

Min drömkille är en söt,jättesnäll och omtänksam kille. Jag måste kunna lita på honom och han är en speciell kille.
Hann inte skriva dag 9 igår för jag åkte till växjö och spelade serie och kom hem igår kväll, jag orkade inte då efter typ 3 timmars bilfärd..men det va riktigt roligt där!
Just nu funderar jag på att gå ner och äta frukost, jag orkade inte gå till kyrkan idag ( konfirmationen ) för de känns som om jag inte har sovit ut på nästan en månad så jag behövde sova riktigt idag ;)
Idag blir det nog en dag som jag bara tar det lugnt, skulle vart i falkenberg och spelat serie i F 14 men Halmstad kunde inte komma så vi åkte inte dit :)
Känner att jag borde gå ut också, sun is here!<3

Dag 9

Såhär ska min drömkille vara, han ska vara snäll! ofc ;) sen så ska han helst vara söt och det ska finnas något speciellt som gör att man gillar honom! Helst ska han gjärna kunna sitta framför en film och mysa med en och gilla en precis som man är !<3
//Mollie

Dag 8- detta lever jag för

Det jag lever för är väl familjen, vänner och musik. Hann inte skriva igår så skriver de idag nu på morgonkvisten.
Dag 9 skriver jag senare ikväll någon gång :)
kramis Fanny <3

Det jag lever för

Hejhej just nu sitter jag i bilen påväg till Växjö. Ska spela sammandrag i division 1 i pingis imon, tror att vi snart är framme, vi ska bo på hotell och det är något jag gillar sjukt mycket :) så det blir ett snabbt inlägg för jag bloggar inte från min mobil ;) men det jag lever för är familjen mina vänner musik pingis o massa mer <3 kram Clara <3

Dag 8

Detta lever jag för, min underbara familj och mina vänner. Lite för hästar ;)  haha det var väl det;)
Nu har vi spelat innebandy, vi vann båda våra matcher !:D utklassning;P haha ne men det va super skojj, blev tacklad ut från plan och lite små slag och så på benen... Men nu har vi gått vidare till km på tisdag nästa vecka, hoppas det går bra där med;) sista vi gör nu är engelska o sen blir det at åka hem o ha HELG!:D
Kram Mollie

Lite bilder;)

Hej på er!
Nu ska jag lägga in lite bilder från i måndags när Clara o jag va ute och fotade.

Laserdom

Nu drar vi, här är en bild också! :)

Dag 7 - en låt som berör mig

Jag vet att jag skriver det typ varje dag men det finns så sjukt många låtar som berör mig! Kunde inte välja en så de fick bli 5 :) Det är nog dem som berör mig mest tror jag :)
Mirror- Lil Wayne
When i look at you- Miley Cyrus
Why am i crying- Molly Sandén
Why start a fire- Lisa Miskovsky
Someone like you- Adele
Just nu sitter vi på spanskan och sen ska vi äta, hoppas på god mat ;)
Efter skolan hänger jag med Fanny hem sen ska vi åka buss till Kungsbacka och sen pendeln till Göteborg med konfirmationen och köra laserdome. Första gången för mig så får se hur det går, haha ne men de blir väl skoj :)
Slänger in en bild på en sjukt gullig kattunge!<3
Kram Clara<3

Dag 7- en låt som berör mig

Åh herregud det är sjukt många låtar som berör mig men några av mina favoriter är
When I held ya - Moa Lignell och
Hurt - Chistina Aguilera.
One Direction's låtar ''One thing'' och ''What makes you beatiful'' berör mig mycket.
Girlfriend med Avril Lavinge okså, även ifall den är gammal så är den bra tycker jag :)
Som ni ser är det mest låtar med kärlek i, men det är det bästa! <3
Chaaao/ Fanny :)

dag 7

En låt som berör mig, det är utan tvekan what are words! gråter ibland när man tänker på historian bakom den. Sen har jag ganska många låtar jag älskar men den är väldigt fin, den delar dock första platsen med One thing med One Direction och somone like you med Adele.
Just nu sitter vi på spanskan och har super tråkigt:/ hör säker av mig senare;)
Kram Mollie

Dag 6- jag om 10 år

Jag vet inte vad som händer för mig om 10 år, ingen aning. Förhoppningsvis har jag världens bästa pojkvän och ett grymt jobb, men tänk vad tråkigt det skulle vara om man visste vad som hände i livet hela tiden! :)

ska kolla på film med lillebror nu, vi hörs! / Fanny <3

dag 6 - jag om 10 år

Jag har ingen aning om hur det ser ut om 10 år för mig. Men jag tar dagarna som de kommer och sen får vi se vad som händer. Hoppas på något bra ialla fall.
Just nu sitter jag, Mollie, Fanny, Kamilla och Amanda i cafét i skolan och vi ska snart ha bild. Efter skolan åker jag och Fanny till stan, roligt! :) och efter det drar jag till träningen ;) vi hörs!
texten passar in bra på mig.
Kram Clara<3

dag 6

jag om 10 år
jag om 10 år är jag 23 år ;) haha. Jag går väl antagligen i skolan i linjen veteriner, vet inte riktigt villken skola man ska gå i då men endå;) Jag hoppas på att ha flyttat till en gård i den åldern och ha hästar och så. Sen vet jag inte riktigt. Haha ska snart in på syslöjd -.- hatar det ;(
aja ska dra nu;) hejdå kram Mollie

myyys...

Ligger o myser i soffan och lyssnar på musik, göööött! men riktigt synd att man inte har någon kille att mysa med :(
Ajaa sånt är livet!
Oh shiiit, nu åker vi till Sälen nästa vecka, jag, Clara o massa andra. Det ska bli fett skoj, men kommer nog ramla i backen ett antal gånger.. haha, dom andra kommer iaf få sig några goa skratt pga mig tror jag ..;)
Slänger in en mysig bild här också! Tänk om det skulle vara du och jag ;)
Chaaoo! / Fanny :)

kallt ute...

Hejj! Just nu sitter jag i mjukisbyxor och en go tröja, jag älskar verkligen att ha mjukisbyxor på mig när det är så kallt ute som det är nu...vill ha sommar istället, mycket bättre än de här vädret ;) men idag så ska jag träna. Är rätt så taggad ialla fall :) och igår va jag med Mollie och det va skit roligt! :)
Sommarbild!
Hörs! / Clara

dag 5 ett citat jag gillar

Jag gillar jättemånga citat men några av de bästa är
"Don't cry, say fuck you and smile!"
"I will never regret you or say that I wish I'd never met you, because once upon time you where everything I needed.."

" You know my name, not my story"







Kram<3  /Clara

Dag 5!

Ett citat jag gillar är carpe diem, jag gillar även citat som "lev i nuet, imorgon kan det vara försent".
Idag har jag varit hos tandläkaren. Det gick jätte bra. Idag blir det väl att se på  top modell Sverige. Följer den hela tiden. Igår va jag med Clara, vi tog en  massa fina bilder. Det va även en familj och kollade på min ponny, dom verkade även gilla henne. Grät typ till sömns... ;) Hade en topppendag med Clara. Ska och rida Bimsa idag och på söndag blir det tävling med henne, kanske den sista :S<3 aja nu ska jag väl försöka va lite social me mina vänner Kamilla och Amanda.
Kram Mollie

Dag 5- ett citat jag gillar

Jag gillar många citat lika mycket men ett av dom jag gillar mest är
''Don't cry because it's over, smile because it happend.''
Ett annat fint citat är
''Everything will be okay in the end.
If it's not okay,
it's not the end.''
hare bra! / Fanny <3
Everything will be okay in the end.
If it's not okay,
it's not the end.

dag 4 framtidsdrömmar

Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir äldre. Men som Mollie och Fanny har sagt så skulle det inte vara fel att ha en underbar pojkvän. Åka utomlands vill jag också! jag kommer inte på något mer så ni får vara nöjda med det, haha :)
Kram Clara<3

Dag 4- framtidsdrömmar

Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med när jag blir stor, men det skulle inte sitta helt fel med att vara modell.
Jag skulle också vilja träffa en bra kille och leva lyckligt, kanske vinna miljoner på lotto någon gång och resa utomlands ganska ofta.
/ Fannyy <3

dag 4

dag 4 - framtidsdrömmar
Mina framtidsdrömmar är att jobba lite som modell och som veteriner. Jag vill någon gång stå på scen och sjunga nån låt;) Jag skulle villja gå på en strand i solnedgången på nån fin ö med killen i mitt liv...
Nu om annat då, idag ska bästa Clara komma hem till mig!:D väntar på att hon ska komma. Vi kommer ha en jätte skojj dag!<3 aja hör av mig senare.
kram Mollie

tjaaaa!

Hejhej, idag har lilla jag varit på tävling med gymnastiken! det gick as bra, och det slutade med ett guld, ett silver och ett brons;D super skojj!
idag va det då dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan
1. Kramar
2. Mina underbara vänner
3. Hästar
4. Sommaren!
5. Min familj
liten bild på dagens medaljer!<3

Dag 3 - 5 saker

Fem saker som jag verkligen iinte klarar mig utan är:
min familj och släkt
mina kompisar
killar
musik
och Clara som i och försig är min kompis, men jag älskar henne mer än någon annan! <3
Kram/ Fanny :)

Dag 3 - 5 saker jag inte kan vara utan

De här är jättesvårt för mig men..
Vänner
Familj och släkt
Musik
Killar
och mina bröder som betyder allt för mig och är mer än vanliga bröder i familjen.
/ Clara<3

Melodifestivalen

Rubriken talar..sitter i soffan,ska snart äta kräftor,kollar på melodifestivalen och hoppas på att de bästa går vidare! :) vi hörs!
Kram Clara

Dag 2

När jag var en liten skitunge så ville jag bli..haha nej men när jag var liten så ville jag och Fanny bli zooskötare när vi blev stora som Fanny skrev innan. Men jag kommer ihåg att vi också drömde att åka utomlands och typ bo där med våra killar som vi skulle ha då. ;) De bestämde vi.
De var nog de jag drömde om när jag var liten :)
Kram Clara<3

l.ö.r.d.a.g

Snart drar jag till fam Kjellman och käkar och kollar på Melodifestivalen antagligen :)
ska bli fett skoj! Nu måste jag göra mig färdig osv, så vi hörs imon/ Fannyy <3

Dag 2- mina barndomsdrömmar

När jag var liten ville jag bli zooskötare tillsammans med Clara, eller något som hade med djur att göra i alla fall.
Antingen det eller så ville jag som många andra småtjejer bli prinsessa, modell eller artist.
Jag ville också bara vara jag ibland och leva ett härligt liv.
Sen var det väl inget annat antar jag :)
Kram Fanny <3

Dag 2

Mina barndoms drömmar.
Jag har alltid drömmt om att bli artist. Både skådespelare och sångare. Jag har också drömmt om att bli designer. Sen har det väl alltid vart intresse av djur ;)<3
kram Mollie

Dag 1

Hejj, jag heter Clara. Jag är en glad och lite galen tjej som gillar kläder, att vara med kompisar och träna. Jag spelar pingis och tycker att det är skit roligt! Något som verkligen gör mig glad är när jag är med mina vänner, lyssnar på musik,när man träffar någon man verkligen har saknat, folk som säger snälla saker och massa mer. Som Mollie så älskar jag att åka utomlands och bara leva livet och som Fanny så älskar jag sommaren. Att gå i shorts och linne eller i bekini på stranden är bland de härligaste som finns. Så de va lite om mig :)
Kram Clara

Dag 1

Här är en bild och en beskrivning på mig,
vi kommer all 3 att göra detta om ni inte redan förstått det. <3
Jag heter Fanny och är 13 år, jag fyller 14 i maj. Jag har en lillebror, mamma o pappa. Tre saker jag verkligen älskar är killar, min familj och mina kompisar. Jag är en godisgris och älskar kläder och skor. Om jag skulle beskriva mig själv som person skulle jag säga att jag är omtänksam, rolig, lite smått galen, skrattglad och en bra kompis. Precis som Mollie sjunger jag hela tiden.. ofta tsm med henne på mattelektionerna ;)
Och jag ÄLSKAR sommaren, vill ha nuuuuu!
Så nu vet ni lite mer om mig, chaaoo :)

Gokväll!

Sitter här helt ensam och chattar lite. Hela huste är tyst, till och med fågeln... Vågar inte gå ner och se ifall han e död;) Ikväll blir det att kolla på the voice sverige! Mys med mamma och syrran. vad ska ni göra?<3 Känns som att det bara är jag som bloggar :/<3får se till att dom två oxå bloggar mer!
ha en awsome kväll alla<3
kram mollie

tja!<3

Vi ska köra en sak här nu i 21 dagar. Här är "schemat":
dag 1 - en bild på mig & en beskrivning om mig
dag 2 - mina barndomsdrömmar
dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan
dag 4 - framtidsdrömmar
dag 5 - ett citat jag gillar
dag 6 - jag om 10 år
dag 7 - en låt som berör mig
dag 8 - detta lever jag för
dag 9 - såhär ska min drömkille vara
dag 10 - min favoritplats och varför
dag 11 - en bild på dig och en gamal pojkvän
dag 12 - en grym vän
dag 13 - mina helger
dag 14 - en gammal och en nytagen bild på mig
dag 15 - detta gör mig glad
dag 16 - en snygg outfit
dag 17 - mina intressen
dag 18 - jag mår som bäst när...
dag 19 - mina vänner
dag 20 - 10 avslutande fakta om mig
dag 21 - det värsta jag vet
dag 1 - en bild på mig & en beskrivning om mig
dag 2 - mina barndomsdrömmar
dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan
dag 4 - framtidsdrömmar
dag 5 - ett citat jag gillar
dag 6 - jag om 10 år
dag 7 - en låt som berör mig
dag 8 - detta lever jag för
dag 9 - såhär ska min drömkille vara
dag 10 - min favoritplats och varför
dag 11 - en bild på dig och en gamal pojkvän
dag 12 - en grym vän
dag 13 - mina helger
dag 14 - en gammal och en nytagen bild på mig
dag 15 - detta gör mig glad
dag 16 - en snygg outfit
dag 17 - mina intressen
dag 18 - jag mår som bäst när...
dag 19 - mina vänner
dag 20 - 10 avslutande fakta om mig
dag 21 - det värsta jag vet
Så dag ett idag då.
jag är en glad tjej som älskar att träna och rida min ponny. Jag har extrem humor och skrattar väl åt det mesta. Jag älskar att vara utomlands. Jag blir lätt irriterad på små saker men gör inte nån stor grej av det. Jag lyssnar på musik typ hela tiden och sjunger tills folk blir galna;) japp, thats me;)<3
kram Mollie

RSS 2.0