taggad till 1000 !

Vet inte varför, men jag har typ aldrig längtat såhär mycket till att dra till Liseberg som jag gör nu. Längtar galet mycket tills imorgon, orkar knappt ens vänta :((( Tyvärr ska det ju regna enligt alla väderprognoser, men vi får hoppas på ett mirakel! Sen är det också Skate på Liseberg nu, så ska bli kul att se hur det ser ut där :D
Innan vi drar dit imorgon så måste vi ju dock vara i skolan och jobba, jobba, jobba...jaja, jag får sitta och tänka på Liseberg så kanske skoltiden går snabbare, vem vet ;)
Jag går runt i mina skolavslutningsskor hela tiden, älskar dom mest! (Y) Min nya pojkvän som jag sa till mamma..:)) Älskar mitt nya halsband också, skeetsnyggt! :D Bra köp jag gjorde igår känner jag, eller aa..mamma betalade och jag valde. Så vi gjorde bra köp tillsammans kan vi säga :)
Nu ska jag fixa lite käk, vi hörs! Kram Fanny <3

snart träning :D

ja jag vet att jag skulle vila handleden... hihi ;) men vi ska inte använda handleden på friståendet ;) vi ska typ endå bara dansa eller något idag :) kommer bli skit skojj <3 idag hade vi inriktings dag, o på min inriktning så skulle vi cyckla till hanhals holme, de bästa va att jag va hemma vid typ 13:10 :D<3 hade dock så ont i ryggen att jag gick o la mig o sov... hihi^^ men jag har haft de bra idag o e fortfarande skit trött men de va as skönt att cyckla så långt ;) här har ni några få bilder jag tog på en växt vi har på trädgården som är i full blomm o är sååååå fin! :D
Ha de skit bra! ;D
//Mollie

Göttans!

Jag är så glad just nu, för jag har hittat allt jag ska ha till skolavslutningen idag. Hade redan en klänning men idag så hittade jag ett par skor, ett halsband och en ring som jag ska ha också. Så nu är jag redo för skolavslutning! :)
Imorgon är det inriktningsdag i skolan igen, det var det idag också. Idag bakade vi först vaniljbullar och sedan fick vi träffa några mentacoacher. Imorgon ska vi först göra i ordning mat och fika till eftermiddagen då vi ska gå ut och fika vid Lygnen.
På fredag händer det bästa! :D :D :D
Vi ska till....... LISEBERG! hehe, igen...;) Jag, goa Kajsa, godingen Ollie och Wille lille :)))
Det ska regna dock, men skit samma! Vi kommer ha kul ändå, kan jag lova! :D
AAAAAWWW!
Ha det göööött! / Fanny :)

pics

sitter hemma och chillar, hade tänkt visa lite collage som jag gjort ;)
bilder från Thailand <3
idag va de skola... har inget att berätta så ni får ha de bra:)
//Mollie

mys humör...

sitter här o har typ svårt att andas :( e skit trött, de blir att gå o lägga sig tidigt ikväll ;) här kommer lite fina bilder, som rubriken talar så vill jag bara ha någon här som kan hålla om mig och kolla film med mig... tänker inte säga vem jag menar ;)
ha de gött alla<3
adda gjärna mig på kik MollieAhlskog :) <3
/Mollie

Tjoohejsaan!

Jag sitter här och.. jaa, vi vet nog vad ;) Lyssnar på musik, precis som vanligt.. Fast jag har ett problem, MIN FOT HAR SOMNAT...:( Det kittlas samtidigt som det gör ont.. faaen..:((
Fick min dator idag! Så d slapp jag min lånis dåå :)) Fast sen när jag kollar på Dropbox på min dator så har massa bilder som jag sparat där försvunnit, fml fml fml...:( Dom flesta är kvar men några är borta... Capish, Finito, booortaaaa..
Men jao, här kommer lite bilder som finns kvar :)
SÅ BALL!
Det här har nog inte hänt 1000 gånger eller något ..
När man vaknar med det här sms:et, då är man lyckigast i världen !
(LLL)
Ha det bäst! / Fannyyyy

Jag hann uppdatera idaaag!

Rubiken talar, jag hann :)
Idag var jag ju först i kyrkan och sedan åkte jag till mormor med family, åt så jag fick ont i magen... som vanligt när jag är där ;)
Nu ligger jag och... jaa, kan ni gissa? ja, lyssnar på musik.. klarar mig verkligen inte utan det!
Jag får också ångest.. JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN IMON! orkar inte :((( Vill ha sommarlov nu förfaen!
Aja, här har ni några bilder igen.
Stämmer in på mig just nu...
Vi hörs! / Fannyy

USM :D

hej alla!Det
har gått helt okej, vi kom på 20:de plats av 27 lag, så helt okej ;) det fanns ingen luft i hallen så va nära att svimma två gånger... jag körde alla varven och trillade bara på ett, så visst ett fall från mig men de e ju helt okej, jag e ju inte proffs på gymnastik precis <3 e skiiit trött, har typ inte sovit nåt under helgen -.- <3 men nu ska jag ta pause från träningarna förutom torsdagarna, tills handleden e okej. aja blir kanske mer bloggande nu, men de e bara ett kanske ;) haha men tävlingen gick hursom helt bra och jag har haft en grym helg me de finast tjejerna, vi har haft sjukt kul o mycket skratt! kärlek till er!<3
ha de gött nu :)
Mollie

just so sweet.

I DO, I DO, I REALLY DO... and it's much more better than the perfect feeling.
~ Kram Fanny ~

good morning world!

Godmorgon!
Ligger och lyssnar på musik här på studsmattan medans jag försöker få lite solbränna. Det går ganska bra tror jag (y) Har precis käkat en skettgo glass också, love life.
Senare idag får vi se vad som händer, imorgon kommer jag iaf ha fullt upp hela dagen. Först ska jag till kyrkan och vara med konfagruppen till ca 13.30. Efter det ska jag till mormor direkt och äta morsdagmiddag där, goott :) Vi stannar väl där tills på kvällen någongång gång skulle jag tro.
Jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera imorgon, vi får se om jag hinner, men annars gör jag det på måndag ist.
Jag hade tänkt att lägga ut lite bilder på saker jag tecknat och så, så här ni några.
Bilden är en låt, kan ni gissa vilken? ;)
Titanic låten: My heart will go on- Celine Dion
Ett träd som jag tecknade ihop lite snabbt.
Hahaha, en liten gubbe jag gjorde för ganska längesen ;)
Det var några, ha det göttans folket! / Fanny :)

love <3

Tjena!
Ligger här i min säng och lyssnar på en massa sorgliga balader och sådana grejer, vet inte varför.. blev liksom bara sugen på det, låter sjukt men aa..
Igår- Liseberg
Behöver jag ens skriva att vi hade skitskoj den här gången också? Det hade vi iaf, och det var SKIT fint väder och det var SKIT lite folk där, looooove! 0-5 minuters kö, ett ord: perfect! (yyy)
Vi gick Gasten, och jag var den ända som skrek hela tiden typ, änna lite pinsamt.. Jag är så sjukt lättskrämd va..
Och så var jag ju där med dom goaste, Kajsa, Ollie och Wille, vilket gjorde allt så mycket roligare! Älskar er och det måste göras om <3
Idag- SIF-dag
Det var la kul, mycket roligare än vanliga lektioner iaf. För er som inte vet vad SIF-dagen är för något, så kan jag berätta att det är som en friluftsdag typ, alla elever går runt till olika idrottsstationer som några av eleverna har fixat typ.
Jag doppade mig i lygnen idag också.. Det är typ världens kallaste sjö.. Fast egentligen var det Kajsa som drog ner mig och sen drog jag ner henne, haha! Det var sjuktkallt iaf, och jag gick runt och frös sen nästan hela dagen. Så var ju också några av killarna i klassen tvungna att skvätta ner mig med deras vattenflaskor hela tiden när jag började bli torr..
Så nu ligger jag här och hostar och nyser... förkyldningen blir inte bättre direkt.
Ha det bra! / Kram Fanny <3

tagga sif dag nu då=)

godmorgon alla goa där ute;) sitter hemma o nyss plockat ihop vad jag ska ha med mig =) efter skolan ska jag typ direkt till stationen o ta tåget till helsingborg, taggar usm :DD hör av mig sen på söndag eller måndag igen ;)
ha det gött! själv taggar jag även soolen idag :)
//Mollie<3

shooo breeh;)

har städat mitt rum o nyss kommit in från solen... :) har typ brännt mig så får va lite försiktig me solen nu;( imorrn taggar vi sif dag:D gött, sk stå på en station, hehe..... för dom som inte vet vad sif dagen innebär är det våran skolas dag när vi har en massa olika typ lekar, tävlingar, asså allmänt en sport dag;) sif står föt skol idrotts föreningen tror jag ;) hehe... här kommer några goa bilder från igår när jag o min syrra var ute och hade först vatten krig o sen jah, typ en blomma som sprutar vatten typ;)
min goa solbränna... ingen bra bild men kan säga att det gjorde ont... ;)
brygga uner vattnet ;) <3 heh...
snart taggar vi sista träningen innan tävlingen :D fristååående ;) för dom som inte vet vad de e säger jag att de e en dans som alla gymnaster gör likadant (i ens grupp då) typ;)
aja ha de bra! kommer kanske höra av mig på söndag kväll om hur tävlingen gick men lovar inget!
//Mollie<3

Liseberg... igen (((:

Hahaha, känner att jag har skrivit de några gånger nu.. tredje gången nu :)
Tagga tagga tagga nudå!
Det här dom goingarna jag åker med den här gången:
Kajsa Dolge
Wille Browaldh
Oliver Viberg (Bästa bilden!) ;)
Det var det, godnatt folket! /Fanny <3

spanskaah....

sitter här o har sååååå trååkigt!:( igår blev de att packa inför helgens tävling :) har inte tid med det nån annan dag, åker direkt till stationen efter skolan på fredag och har träning idag o imorrn så hinner inte packa nån annan dag ;) hehe...  har typ bara matsäck o tandborte kvar att packa ner;) jaja men jag hör nog av mig imorrn eller senare idag :)<3
ha de gööööööött;D
/MoLlIe :D<3

Första doppet- check!

Mitt första dopp idag! :D
Claras också för den delen :)
Jag, Kajsa och Amanda åkte hem till Clara som sagt, och så gick vi till Tjolöholm.. vilket var skitjobbigt..
Sedan när vi kom fram gick vi i med en gång, och jag var nog den första som doppade mig tillsammans och samtidigt som Amanda tror jag. Vi räknade till 3 och sedan ner i vattnet, plums! ;)
När man gjort det var det faktiskt inte så kallt :)
Från vänster: Clara, Kajsa, Amanda och så jag då :)
Nu ligger jag och dunkar musik i sängen och chillar, love life!
Imorgon bär det av till Kungsbacka med bästavän, först ska vi snabbt kolla igenom några affärer på Kungsmässan som jag behöver kolla i och sedan ska jag till konsten. Jag har nog inte skrivit det innan, men jag går i konst och jag älskar serriöst att teckna och sådant. Det är skitkul!
Sedan efter den så går jag kanske in  en snabbis på Kungsmässan igen medans jag väntar på mammsen lilla (aaa)
http://www.hm.com/se/product/99322?article=99322-A
Den här bikiniunderdelen ska jag bl.a kolla på, sketsnygg!
Vi hörs! / Fannyy <33

JAAA!

Haha, jag och Mollie sitter här lite utanför när alla andra i klassen håller på att bygga Romarriket i MineCraft. Jag och Mollie är så tråkiga så vi ville inte jobba med det :))
Så då tänkte vi först att vi skulle behöva bygga allt i papper...men så ska våran lärare kolla efter lera som vi kan arbeta med ist! :DDD
Så sjukt mycket bättre!
Efter skolan idag ska kanske jag, Kajsa, Amanda och Clara ska till Tjolöholm, ska bli fett skoj om det blir av! :)
Jag ska kaaanske bada om det inte är svinkallt, är ju förkyld så vill inte att det ska värre..så vi får se om jag badar eller inte.
Här har ni lite snygga stilar och sådant från weheratit.
Hare gott igelkott!
Där fick jag till den!.../ Fanny :)

tjoo bree!

Sitter på so o kollar på bilder på romarriket -.-' jag o Fanny ville inte spela mine craft... hehe, jag skulle knappast palla göra de, e inte så mycket för spel på datan;) aja igår va de ju gött väder! herre gud, räknade ut att jag satt typ över 2 timmar i solen igår! wieee;) haha skit skönt o nu börjar brännan komma oxåå:D har precis fått reda på att vi kanske ska få göra en model av romarriket i lera;D yayyy, först tänkte vi bah, ehhh hur ska vi göra en model av staden i papper?=) hahah så vi blev as glada när vi fick veta att vi antagligen får jobba me lera ist!  Igår blev de träning o det gick helt okej! taggar usm i helgen:D åker tåget på fredag o kommer hem på söndag ;) ska bli sjuuukt kul, o eurovision song contest (stavning....) e ju då oxå så de blir nog att mysa med laget frammför de då! aja ha de gött så ser jag när jag bloggar igen;) kan bli idag, kan bli imorgon kan...... hahah här kommer lite bilder<3
min underbara grupp<3 love u!
ha de gött!<3
/Mollie

fml tooo lml!

Ligger här i soffan med världens förkyldning och huvudet gör så ont så det sprängs snart..
Mådde skit av en annan anledning förrut också, fast det löste sig skitbra för några minuter sen, så jag har precis börjat vara en glad liten flicka igen (Y)
Här får ni en liiiiiten bildbomb, bara för att jag inte har något att skriva om..
'
hahahaaha! Min lilla goa gubbe jag ritade på en lektion...gullig va? ;)
fråga inte...
HAHAHAHA!
forever alone längt bak- JAAAG! :)
Det var det! / Fanny :)

Dålig uppdatering...

Hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen, har inte orkat att skriva.. Men nu kommer allt ;)
Fredag- Liseberg (yyy)
Vi hade skitskoj, som vanligt..:))
Den här gången var det sjukt mycket mer folk där..mellan 20 till 40 minuters kö typ..
Flume ride var öppen :D :D :D Så den och Kållerado var de sakerna vi åkte mest, det var minst kö där också. Sedan gick vi ju Gasten också såklart! Dock så fick jag, Kajsa och Clara gå i ett led med 2 andra tjejer och Ollie, John och Wille fick gå med 2 lite mindre killar, så vi gick inte tillsammans :( Även fast det så var Gasten var nog det bästa i fredags, dom skrämde ihjäl mig serriöst! Jag tror jag kommer vilja gå sist för det mesta, läskigt men värt :D
haha, söt John!
John & Ollie sitter till vänster, att ni behövde sätta er på den sidan alltså..<3
Lördag- Mys :)
Igår var Clara hemma hos mig, hon sov över här också för att hennes pappa skulle på någon fest. Clara var helt borta den kvällen serriöst... ett riktigt litet mongo det där.. Hon höll på att kittla mig och blåsa ni vet så där på mina armar, haha! Vi bastade, och efter det låg vi och kollade på Kenny Starfighter med min lillebror. ;)
Söndag- Kyrkan & Tjolöholm
Idag så var vi först i kyrkan och efter det väntade vi på en lekplats och hade lite kul där tills att Claras pappa skulle komma och hämta oss. Vi åkte till Clara, cyklade från henne till Tjolöholm och kollade på bil utställningen där. Jag köpte ett jättefint linne där på den lilla loppmarknaden som är där, endast 80 kr, känns gött (y)
Efter bil utställningen cyklade vi hem igen, Clara skjutsade mig så jag kunde bara sitta och chilla hela vägen dock :))) När vi kom hem la vi oss på studsmattan och jag somnade nästan direkt.. Clara somnade någon timma senare och 3 timmar senare väcktes vi av Claras pappa.. Jag kommer adrig kunna somna idag alltså..
När jag sitter på min fin fina gunghäst eller något på lekplatsen..
haha, fan vad lång jag är!
Just chill'n...
Hare gött! / Fannyy <33

klämdag?

stör mig på namnet men älskar vad det innebär.... hehe <3 sitter hemma och mår piiiss! igår fick jag ett ryck på gamla kläder jag inte va nöjd me så klippte o sydde om lite ;D här får ni se, kommentera gjärna vad ni tycker!

FÖRE:
Efter
klippte den kortare och inget mer, tyget som blev över blev en typ liiiten scarf <3
Före:
Efter:
klippte bort ärmarna och sydde hålen som blev ;)
Före:
Efter:
klippte av typ halva tröjan;) klippte även uppe vid tröjans hals;)
jag har inte bloggat på ett tag och de e såhär, jag kommer inte att blogga varjedag. Jag har rätt mycket annat att göra men jag bloggar så ofta jag kan ;) så ni vet det ;)
ha de grymt och snälla, kommentera va ni tyckte om vad jag gjorde mot mina stackars små kläder;)<3
Kram Mollie

Godmorgon (:

Jag har precis vaknat, går in på facebook, kollar mina meddelanden, har fått 290 st från en kompis, hahaha! Det gjorde min morgon, lätt! Tack för det going!
Senare idag ska jag på kalaaas :))) Det är min ursöta lilla kusin Gabriel som fyller år.
Så det är väl det jag ska göra idag, chilla och dunka musik också kanske, och så ska jag såklart tagga som tusan för imorgon! :D
Kommer inte på något mer att skriva så här har ni några saker jag skulle vilja göra innan jag dör ;)
Vi ses / Fanny <3

tillbaka !

Hej igen!
Jag har inte bloggat på några dagar nu, och det är helt enkelt för att jag inte haft lust eller tid.
Men nu har jag lite att skriva om iaf, 1. Jag har lärt mig en ny sak! 2. Jag ska till Liseberg igen :)
1. Saken som jag lärt mig är att jag står upp, böjer mig bakåt och ställer mig i brygga, sedan går jag upp och ställer mig nomalt igen :))) Fast än så länge måste jag hålla i en vägg eller något liknade för att komma upp och ibland ner ;) Håller på och försöker lägga ut en video när jag gör det, men vi får se när jag är såppas smart så jag klarar det..
2. Liseeeeebeeeerg! Igen! :D Jag drar dit på fredag med nästan samma personer som förra gången, Ollie, Kajsa, Willee, Clara och Johni, Älskar er mest! <3
Vi kommer åka dit direkt när det öppnar, alltså kl. 11..;)) Hoppas att det inte regnar denna gången heller, och vill att Flume ride eller hur det nu stavas, ska vara öppen den här gången :)) Annars får vi la åka Kållerado om och om igen som förra gången, fast det kommer vi nog göra ändå ;) Och så Gasten då också, om vi går den kan jag fan nästan tänka mig att gå sist igen. Så jävla läskigt men det är ju liksom det som är meningen? ;)

HAHAHA, såhär är väl min mina ögon i Gasten tror jag ;)))

Iaf, det ska bli awsomeee, precis som förra gången då alltså! :D
Hareee gött vetja! / Fanny (:

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, får se när jag somnar ;)
Har inget mer att säga förutom att jag alltid har roligt när jag är med Fanny, som jag var tills typ sju eller nåt, aja godnatt!
Kram Clara


jaa.. Hej igen!

Träningslägret
Jag kom hem från träningslägret idag, jag har blivit mer förkyld och på köpet så fick jag också muskelvärk eller något liknande i nacken.. så jag rör mig lite som en robot just nu..
Igår när vi kom till lägret skulle vi springa på ett spår i skogen, först så sprang vi fel så vi fick springa tillbaka.. vi hittade spåret men sen i slutet av det så var det inget spår...det var fan ett träsk nästan.. Och såklart så ska jag faila totalt.. Jag hoppar till en grästuss med ett litet träd på, tar tag i trädet för att hålla balansen, det jäkla trädet knäcks och jag ramlar ner mitt i leran och vattnet..sicka skills asså..
Claraaa <3
När jag kom hem så ringde jag Clara, och bestämde att att jag skulle cykla till henne. Påvägen dit hade jag SÅ JÄVLA MYCKET MOTVIND så jag rörde mig knappt framåt... jobbigt läge..
När jag väl var framme pratade vi och lyssnade på musik och sånt innan vi sedan bestämde oss för att cykla till Tjolöholm för att köpa glass. Hahahaha, oj vad vi flabba.. Det gick sådär för oss, 2 mongon på 1 cykel som Clara sa ;)
Jao, det var det! Vi hörs/ Fanny <3

ny duschad<3

sitter här hemma o har nyss duschat<3 idag har jag vart i kyrkan o tränat, sen va typ hela dagen borta... igår tog vi en snabb sväng till Kungsmässan o skulle kolla på konfirmations klännning/ avslutningsklänning till mig. det slutade med att jag kom hem med en klänning en jeans jacka och ett par shorts... hehe mamma betalar... ;) <3 klänningen kommer jag inte lägga ut nån bild på men här har ni shortsen o jackan :)
köpt på Bik Bok för 499:-
Bik Bok 149:-
nu blir det att snart kolla mästarnas mästare :D ha en braa kväll nu<3
//Mollie<3

Liseberg, kvällen

Jag hade verkligen jätte roligt på Liseberg igår, tack alla mina underbara vänner som var med! <3 ni betyder!
Kvällen blir en mysig kväll hemma med naturgodis och läsk :)
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom de inte funkar på min mobil...
Kommentera gärna om ni kan de där :)
Kram Clara <3


super trött.. (:

Liseeeberg! <3
Igår var jag ju på Liseberg med mina goa vänner, Oliver, Kajsa, Wille, Clara och Linus. Fast de visste ni nog redan, men iaf så hade vi sjuuukt skoj, och det var typ inga alls där, 0 eller 5 minuters kö oftast! (Y) :)
Vi fick med alla på Gasten, vilket jag tyckte var grymt gjort! ;) Dock så blev det jag som fick gå sist... haha, skrek som en idiot.. haha! Det var så sjukt läskigt att inte veta när dom kom bakom en och skrämde en, alla andra hade ju en person bakom sig i ledet , och jag hade ingen utom dom som skrämde mig nästan hela tiden..
Så en slutsats, om du vill bli riktigt rädd, gå längst bak :)
Den saken vi åkte mest var nog faktiskt Kållerado tror jag, som vanligt blev jag knappt blöt.. Dom flesta vill inte ha vattnet på sig, men det vill jag..:))
Och som det sista, så vill jag dit igen, måste serriöst göras om med er, bästa! <333
Träningsläger...
Jaa.. sen ska jag på ett träningsläger från idag till imorgon.. Jag är fortfarande förkyld och halsen är väl inte helt perfekt efter allt jag skrek igår heller.. Så kommer nog inte träna så hårt direkt..
Och så kommer jag inte kunna få min tjocktröja från Konfan förren på nästa söndag... eftersom jag inte kan komma dit imorgon..:((
Aja, vi får se hur det går, haaa de gött! / Fanny <3
Bjuder!
Hahahaha, min humor det... och nästa också, så jäkla goa!
HAHAHA!

home<3

sitter här ensam hemma nu... lyssnar på go musik o chillar<3 har as ont i ryggen o magen och benen.... tack för  misshandeln idag Kajsa Dolge... <3 ikväll får vi ser hur de blir ;) vad har mitt fina väder tagit vägen?? :( regnregn mera regn, heeela tiden :(<3 blir deppig av att tänka på det ;( aja ni får ha en grym fredag!
kram Mollie

Svar på frågestunden som jag hade glömt

Oj, haha! hade glömt att svara på frågan jag fick på frågestunden så svaret kommer nu istället,

Mollie, Vem tänker du på? Clara, har du nån du beundrar? Fanny,även om vi tror vi vet så frågar vi väl dig med ?

2012-04-04 @ 19:03:54
Jag vet inte riktigt.. jag beundrar människor som gör något bra för andra. Jag beundrar min familj och mina vänner.
Vet inte riktigt hur jag ska svara men hoppas att svaret duger :)
De här blir mitt sista inlägg så
Godnatt

'


älskar Titanic,
kram Clara <3

Regn, regn, regn...(:

Ligger här och myser med musik och maaaassa mjuka kuddar! hahaha.. dock skulle det vara ännu mysigare med någon annan.
Idag har det väl typ regnat hela dagen? Fast jag gillar regn, ibland.. Idag gillade jag det, var ute och snurrade och dansade runt lite idag, såg väl lite konstigt ut antar jag, men jaja! Jag tyckte det var skoj iaf :)
Imorgon kommer jag inte kunna skriva något, jag ska vara borta hela dagen. Först skolan, och seeeeen... LISEBERG! :D Mitt lilla favoritställe, eller aa.. lilla och lilla.. <33
Jag ska iaf dit med mina goa vänner Oliver, Kajsa, Wille, Clara och Linus <3
Kommer bli sjuktskoj! Hoppas bara att det inte regnar lika mycket som idag, för det är la inte skitkul och gå runt där helt svinblöta hela dagen ..
Längtar jättejätte mycket verkligen iaf!
Nu kommer jag inte på något mer jag vill skriva så ha det bra! :)
Kram Fanni <3

5 nya personer!

idag har jag inget att skriva egentligen, så här blir de beskrivning om 5 personer!<3
Sofia Höglander<3
Sofia du e en av mina finaste vänner, vi har tränat i samma gymnastik sen jag va 7 år typ<3 söt som fan o har den sjukaste humorn! alltid en ängel och funnits för mig hela tiden<3 supersnäll e du!<3
Nathalie Kronbäck<3
Suuuuuper söt tjej! jäätte snäll och go, vi har precis lärt känna varran o de lilla jag vet om dig älskar jag! du e jätte rolig och ställer upp för mig trots att vi knappt känner varran <3 vi måste träffas snart Natha <3
Alva Kåresen!<3
Sjukt snäll och söt tjej! du är jätte bra på att rida o vi har alltid jätte kul tillsammans. du är en jätte rolig tjej som ser gaaalet bra ut! Speciellt denna bilden! ääääälskar<3 vi träffades första gången på gymnastik men vi har hållt kontakten via ridning nu<3 love u Alva <3
Ludwig Gustavsson<3
Super rolig kille<3 jätte snäll o snygg! vi har inte riktigt träffats utanför skolan men det kommer väl nån dag ;)<3 vi har gått i samma klass sedan 6:an typ<3
Isabel Hansson<3
gryyym tjej! skiiit söt o snäll<3 e så bra så gymnastik;) sjukt gullig o ställer upp för en! peppar en när man tränar ;D<3 du och jag träffades på gymnastiken 2011 tror jag <3 du e såååå söt o gullig<333
idag kom min USA bikini :DDD bilder kommer senare <3
//Mollie

Påväg hem

Sitter i bussen bredvid Ludde och Arvid, snackar om lite allt möjligt.. :) Jag ska gå hem i regnet, kanske inte de roligaste men aja.. Uppdaterar mer när jag kommer hem / Clara


svar på kommentar

Vrf gör du så sällan inlägg clara ? :(<3

2012-05-02 @ 21:02:19
Okej såhär är det, jag tycker själv att jag inte har så jätte mycket tid över till bloggen men vill ändå blogga ibland. Jag proiriterar saker före bloggen som jag måste göra,
Jag gör rätt så mycket hela tiden och så.
Så de betyder att jag bloggar när jag orkar, har tid och har lust.
Låter kanske jätte konstigt men jag vet inte direkt hur jag ska förklara...
Just nu sitter jag och myser framför brasan och ska försöka plugga lite också..
Träningen idag funkade inte alls, hade jätteont i magen, efter uppvärmningen så kände jag att jag mådde illa.. så körde en övningen sen kunde jag inte mer, skit tråkigt men så är de ibland.
Kram Clara <3

G.A.L.E.N

Tjabba tjena!
Just nu är jag helt galen, rubiken talar ;)
Sitter och lyssnar på musik och det bubblar i hela mig av glädje! Sitter och ler och skrattar för mig själv hela tiden, fast jag fortfarande är lika förkyld som jag varit i snart en vecka nu..., but I'm still happy! som sagt :)
Och sen, det här med 3 personer varje dag orkar jag verkligen inte mer med nu.. är hyffsat trött på att göra det.. men jag tror att jag gör någon liknande status på facebook någon annan gång :)
Här får ni några fina bilder från weheartit.
Sååå finaaa!
Ha det bra! / Fanny <3

spanska

Sitter här me Kamilla <3 vi har typ läst texter... jag e ínte så bra på de asså;) haha har lite go musik i öronen o då blir allt bättre!<3 hittat några riktigt söta låtar jag inte hört tidigare;) jätte mysiga! haha men jag ska träna ikväll!  hoppas det går lika bra som i måndags! :D aja ha de så bra alla<3
//Mollie

5 personer!

har vart i stallet och ridit ut på vägen me Lillen <3 han e as mysig<3 men nu ska jag skriva om 5 "utvalda" personer<3
John Gerhardsson

så sjuukt söt o go kille! har gått i samma klass sen andraklass och till 6:an<3 sjukt sött leende o allt typ ;) haha du e alltid jätte snäll o sjukt rolig!
Sofia Bengtsson!<3


suuuuupersöt tjej<3 vi träffades förstagången sommaren 2011 när Moa  kollade efter ponny (det är ponnyn som syns i bilden) o det va bara rätt mellan oss direkt! Sjuuukt snäll o rolig, hoppas att vi kan träffat i sommar<3 puss på dig Sofia, saknar dig as mycket <3
Pernilla Sennewald

Min suuuupersöta gullunge! älskar dig över hela mitt hjärta Pernilla! vi träffades när jag började i Abgs och efter ett tag hittade vi varran<3 så jävla söt och snäll! vi har samma sjuka humor o har alltid så kul tillsammans<3 du är gryyyym på gymnastik o fotboll. men jag e sjukt avundsjuk på ditt utseende<3 puss på dig ;)<3
Oliver Viberg

oliver min söta vän! Vi har ju vart tillsammans några gånger...;) hehe vi har väääldigt mycket minnen tillsammans från tillexempel Thailand.... du är sååå snäll och jätte go! du har alltid vart en del i mitt liv sen jag såg dig första gången o du kommer nog alltid vara en del av det<3 du är super rolig och lite blyg av dig ;) glöm inte att du betyder mycket för miig <3
Filippa Koch

åååh Filippa din fantastiska människa! du har ofta ett leende på läpparna och peppar en! Vi har lärt känna varran genom gymnastiken och de e jag så jäkla lycklig över, du är såååå fin tjej<3 saknar dig enormt, vi har inte träffats på lääänge nu när du tränar med en annan gymnastikgrupp<3 du är söt och jätte rolig<3 du välkomnade direkt och låter en komma in i ditt liv! du är sååå sjukt underbar! SAKNAR DIG FILIPPA!<3
ha det bra alla, nu hör jag inte av mig mer idag <3
//Mollie

Dagens 3 personer

Yes, dom 3 idag då.
Oliver Spikare
En kille som jag knappt känner eller träffar längre..
Men du ser jättebra ut och är schysst och go vad jag minns.
Oliver Viberg

Hahaha, för det första så vet jag att det här inte är din favobild direkt, men jag tycker den är så sjuktsöt iaf! ;)
Du är sjukt schysst och skitgoo, du lyckas alltid få mig att skratta eller göra mig glad.
Sen är du en gryyymt söt kille som ser jättebra ut också.
Så brukar jag kalla dig Ollie, och slutligen vill jag att du ska veta att du betyder sjukt mycket kompis! <3
Edvin Torkelsson

Du är så sjuuukt schysst och grymt goo Edvin!
Du ser bra ut också :)
Nu sitter jag här och pratar som en gås eller något för att jag är så sjukt förkyld.. men jag hare gött ändå så jag hoppas ni har det med! :)
Kram Fanny <3

sweedish

sitter på svenskan o jobbar. Igår på träningen gick de såååå bra! herre gud, allt bara flöt på as bra o så;))) Så jävla gött när allt bara funkar! :D<3 idag ska jag rida Lillen :D ska bli såååå mysigt, ska lära känna honom liksom socialt också, stå o borsta o så. Han måste ju också känna sig säker på att jag är där;) men jag hör säkert av mig ikväll! ha de bäääst <3
kram Mollie

soorryy..

Glömde att ta dom 3 personerna igår.. Så här kommer dom + dom 3 idag :)
Wille Browaldh

En schysst kille som går i min klass, go också :)
Jag brukar kalla honom för lille Wille eller Wille lille ;)
Robin Elofsson

Fett söt kille, go och ser jättebra ut :)
Schysst också <3
Claraaa Carlssooon <3

Antagligen gillar du inte denna bilden som jag gjort om så mycket, för jag vet ju att du inte gillar brun, men det skiter jag i för jag gillar det ;)
Min absolut bästvän som jag älskar mest.
Du är den snällaste, finaste och verkligen goaste någonsin.
bilden säger allt , jag älskar dig. <3
Felicia Dyberg
En tjej som jag precis börjat lära känna, men du är jättefin, väldigt schysst och rolig. :)
Elin Ternstig

En skitfin tjej som är jätteschysst och goo :))
William Petersfeldt
En schysst och go kille som är bra på skidor och snowboard ;)
Jaa, nu ska lilla jag nog sova lite tror jag, så godnatt och hare gött! :)
Kram Fannyy <33

summer time<3

villket väder vi haft! herre gud<3 love it! hihi... sitter på lektionen nu och det går ju segt, vet inte riktigt vad vikarien håller på med? haha men sitter bara här o glor;) ikväll blir de träning, vet inte om jag egentligen vill men måste nu innan Usm... känner att jag dock inte har en chans att komma med i varven men jaja... Mormor ska vara hos oss medans mamma e i vår fina huvudstad tills på onsdag, pappa jobbar<3 aja ha det bra!
kram Mollie


tllbaka, typ...

jag e ju inte helt nöjd me livet ännu men igår blev de ett stoooort steg mot dee bättre!! vi vann på en gymnastik tävling!! så sjuuukt bra va vi!<3 just nu ligger jag ute i solen o bara vilar... har typ fått nackspärr och tävlade faktiskt med det igår ;D jag e noooog smart ;) hahah men de gick ju så tog en vilodag idag, orkar fan inte träna dagen efter en tävling..... ;) måste vila handleden endå!  jaja men jag slänger in lite inlägg då och då!
//Mollie

My birthday!

Yay! Idag fyllde jag år, och jag har haft en as grym dag och fått massa med presenter! De här fick jag av mina föräldrar och bästavännen, av släkten fick jag bara pengar :)
sketsnygga jeans shorts
Bikiniii (Y)
Tröja från Gina Tricot
Ansiktsbehandling och GULDPASS! (YYY)
Hårspray, 500 spänn och en neongul bh
En sjukt fin blus
En skinnväska vi köpte i Gran Canaria
Och världens snyggaste skor från Bästaaa Claraaa! (L)
Dom är militärgröna, fast inte riktigt så gråa, mer gröna än vad dom är på bilden. Det blev lite fel med ljuset nämligen..
Okej, det var de! Nu till dom 3 personerna idag:
Vilma Olausson
En sjukt söt tjej, verkar asgo och jätteschysst, men känner inte jättebra tyvärr ;/
Söt äru iaf :)
Sara Eriksson

Du är också sjukt söt, och verkar asgooo och verkligen jätteschysst!
Känner inte heller så jättebra, men söt är du som sagt :)
Ebba Green

En fin tjej, schysst och go :)
Känner inte superbra men aa..:)
Japp, nu drar jag mig mot sängen tror jag, hare gött! / Fanny <3

sjukt nere...

Bimsa åkte ju i onsdags så jag e jätte deppig o har ingen lust med nåt egentligen...  jag har praoat på blå stjärnan! Har vart sååå sjukt kul o mysigt att vara med alla djur o så! lovelovelove! men jag vet inte om jag kommer vela skriva på bloggen på ett tag nu iochmed att jag inte mår så bra mentalt... så vi får se när jag kommer tillbaks till den gamla Mollie.
trots att du inte är hos mig längre Bimsa så finns du alltid i mitt hjärta! saknar dig så jävla mycket!<3
/Mollie

Freeedaaag!

Äntligen!
Jag har haft hur kul som helst på praon, det var ju tyvärr sista dagen idag.. Aja, det gör inget, för imorgon fyller jag år! yaaay! <3
Här är dom 3 personerna idag:
Kim Pedersen

En schysst kille som jag inte träffat sen 5:an typ..
Du ser bra ut iaf :)
Nathalie Kronbäck
För det första, så ääälskar jag bilden! så sjukt söt!
Du är väldigt schysst, jättego och som sagt skeeetfin! <3
Felicia Mikkelsen
Bilden är asfin verkligen, du är så sjukt go och schysst! Fast känner inte så jättebra tyvärr..:/
Du ser skitbra ut tjejen! <3
Kram/ Fanny :)

Bilder och beskrivningar

Tjena!
Jag har lagt ut en status på facebook så att alla som gillar tar jag en bild jag tycker är fin och beskriver personen. Jag tar 3 pers varje dag och håller på med detta tills tisdag :)
Här är dom 3 första:
Josefine Larsson

Ser ni eller?! Hon är typ serriöst världens finaste tjej! Jag känner henne inte jättebra men skulle gärna vilja.
Fast jag vet att hon är go och riktigt schysst som person.
Hennes hår är det hår som jag alltid velat ha osv, haha! Ja, du är vacker helt enkelt Josse! <3
Kajsa Hidenbäck

En uuursöt tjej, som jag tyvärr inte känner alls bra :/
Men du verkar vara en jättesnäll och fin tjej! :)
Hanna Östberg
Hon är jäättesöt, men känner typ inte alls..:/
Du är säkert skitschysst och go! :)
Sååå, det var dom 3 första det!
Det är inte så lätt att göra en beskrivning på personer man knappt känner men jag ska göra mitt bästa, lovar! :)

Hare gött! / Fannyy <33

Dålig uppdatering...

Förlåt men de har vart rätt så mycket nu med Danmark och praon...

I alla fall så har jag prao nu, rätt så gött :)
Ska försöka uppdatera bättre...
Kram / Clara <3


17 - Dom här landen vill jag besöka och 18 - Någonting jag vill göra just nu i denna sekund

17 - Dom här landen vill jag besöka
- USA
- Spanien
- Australien
- Grekland eller Italien kanske :)
18 - Någonting jag vill göra just nu i denna sekund
Jadu.. känner för att skrika så högt jag kan eller sjunga riktigt högt.. fråga inte varför.. jag är som jag är :)

Tjolöööholm :)))
Anledningen till att jag inte skrev något igår var för att jag hade fullt upp hela dagen och var bara hemma på morgonen, jag cyklade till Clara nämligen. Det var skithärligt att se henne igen, hon har ju varit i Danmark hela helgen.
Vi hade som vanligt as roligt tillsammans och skrattade nästan hela tiden.. ;) Men efter ett tag betämde vi att vi skulle ringa några andra och fråga om dom ville komma till Clara och att vi sedan kunde gå till Tjolöholm och.. ja, snacka typ ;) Tillslut fick vi med oss John, Linus och Oliver och vi drog till Tjolöhom. Hahaha, när vi börjar närma oss så hittar jag helt plötsligt inte mina solglasögon som jag haft med och då tappat tydligen.. jag går tillbaks och letar men hittar dom inte så vi forsätter.
När alla sedan åkt hem senare på kvällen går jag och Clara och letar i diket, och hon hittar dom precis när jag sagt ''eh, vi går hem, dom är inte här..'' hahaha, komiskt :)
När jag sedan cyklar hem..vilket var 10 på kvällen var inte min pappa jätteglad direkt...han var skit förbannad...
Praaaooo :)))
Idag hade vi vår första prao dag och jag praoar på Bräutigams med Kajsa, Edvin, Felix och Johan. Vi stod och packade praliner hela dagen, men det var sjukt kul och vi hade skitskoj!
Jag åt väl kanske 8 praliner eller något...och sen fick vi 2 kulor glass också! Tjockissss :)
Efter praon åkte jag med bussen till kba, Edvin åkte också med på bussen ett tag till Hanhals gården för att han skulle hem :) Jao, det var min dag det! :)
Ha en go kväll! / Fannyy<33

17 - Dom här landen vill jag besöka.

U.S.A !!!!
Storbrittanien, ska nog dit i höst!
Australien
Itaaaaaalieeeeen <3 hihi....
ja de e nog dom jag veeerkligen vill till<3 idag har vi packat ihop sakerna Bimsa ska få med sig.... :((( as jobbigt at hon ska åka! vi va hos mormor o morfar o åt frukost o sen gick jag och Moa ner och matade ankorna vid Nissan:D men ska äta nu! ha de bäst, ska praoa imorrn så kanske inte hinner höra av mig men vi får se! ha de bra <3
//Mollie

RSS 2.0